Kurv

💙 Dansk Registreret Virksomhed                   ⭐️ 100% Anonymt

⏳ Hurtig Levering På 0-15 Min.

Spørgsmål & svar

Her på siden finder du de oftest stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål

Nej, der er absolut ingen risiko for at din profil bliver lukket eller på andre måder bliver “skadet” ved køb af vores ydelser.

Nej. Der er ingen lov der gør det ulovligt at købe følgere, likes eller andre af vores ydelser. Dog opfordrer vi altid til, at hvis du som virksomhed/influent køber vores ydelser og dernæst laver et samarbejde med et givent brand, at du tydeliggør antallet af følgere købt fra os – og antallet af organiske følgere. 

JA! Du kan være tryg ved at handle hos os.

  1. Vi er en dansk registreret virksomhed
  2. Vi er certificeret med webshop mærket
  3. Vi er godkendt til Mobilepay
  4. Vi er godkendt af danske betalingsudbydere
  5. Vi er åbne omkring hvem der er bag virksomheden
  6. Vi har kundeservice i live chatten alle hverdage hvor du kan skrive til os

Som udgangspunkt påbegyndes leveringen af din ordre indenfor 15 minutter.

Dette er dog med undtagelse af Instagram Auto Likes, hvor du aktiveres i systemet indenfor 60 minutter.

OBS: Vi forbeholder os retten til at levere indenfor 48 timer, da der yderst sjældent kan ske tekniske fejl.

Bag Mediebooster.dk er den danskejet virksomhed Socialautomation ApS, som ligeledes står bag andre store danske webshops. 

Du kan læse mere på siden Om os

Vores hjemmeside er krypteret, således at din information er i sikre hænder. Vi benytter os af danske betalingsudbydere samt Mobilepay. Vi videregiver ikke din information til nogen tredjepart. Hos os er du altid 100% sikker og 100% anonym.

Ja! Din profil skal altid være offentlig før vi kan levere din ydelse. Dog kan dog altid gøre den privat igen når dit produkt er modtaget. 

 

Send os en besked i live chatten eller en email. Vi kan skaffe det meste!

Følgere & likes

Vi mener selv, at vi leverer en RIGTIG god kvalitet til prisen, da vi forsøger at lave følgere der ser ægte ud, og som vil gå i ét med dine andre følgere. Vi oplever også at vores kunderne er rigtig tilfredse med kvaliteten af vores følgere.

Nej, det gør de som udgangspunkt ikke. Vi gør alt hvad vi kan for at levere det absolut bedste produkt til vores kunder. Skulle det ske, at du mister nogle følgere, så sender du os blot en besked, og så fylder vi gratis op igen – helt gratis!

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke levere danske følgere, men vi kan levere fra Skandinavien generelt. Hvis du ønsker dette, så send os en besked i live chatten inden køb.

Obs: Dette er kun til Instagram, og prisen på skandinaviske følgere er anderledes. 

Ja det kan du. Vi tilbyder følgere & likes fra store dele af verdenen. 

Skriv en besked til os med dit ønske, så finder vi ud af det sammen!

Hvis dine likes eller følgere ikke er kommet, bedes du først tjekke at din profil er offentlig. Tjek herefter at du har indtastet dit brugernavn er korrekt ved køb.

Er disse ting tjekket, og dine følgere eller likes stadig ikke er kommet bedes du kontakte os på email eller i live chatten. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Instagram Auto Likes

Auto likes er et månedligt abonnement. Ved køb af auto likes overvåger vores system din profil, og bemærker hvornår du uploader et nyt billede på Instagram.

Få minutter efter du har uploadet dit billede sender vores system dig automatisk det antal likes du har købt.

Du kan vælge mellem pakker fra 50 til 5000 ekstra likes pr. nye billede

Husk at din profil skal være offentlig

Du finder vores auto likes lige her

Vi har som de eneste udviklet et innovativt system. Det betyder, at systemet er optimeret til at vise dine billeder under “udforsk” og maksimere den prioriteret og eksponering som Instagrams algoritme giver dig. Det er sådan vi adskiller os markant fra vores konkurrenter!

På den måde opnår vores kunder større organisk vækst på deres Instagram profil.

Du kan uploade alle de billeder du ønsker. Sørg dog for ikke at uploade 2 billeder LIGE efter hinanden, da dette kan give forsinkelse på levering.

Dine likes leveres som udgangspunkt i løbet af 0-10 minutter efter du har postet et billede. Dette gør vi for at få det til at se så naturligt ud så muligt.

Nej, vi varierer altid antallet af likes vi giver dig, for at få det til at se mest naturligt ud.

Men bare roligt, du får altid mere end det du har bestilt.

Ja! De likes vi sender dig kommer fra ægte og aktive profiler! Disse profiler er optimeret til at øge din eksponering og organisk skabe større vækst.

Der er mange fordele ved Auto Likes, men den primære fordel er at vi “udnytter” Instagrams algoritme til at give din Instagram profil større eksponering. Dette betyder:

1. Din profil kan blive vist under udforsk

2. Din profil bliver prioriteret i dine følgeres feed, bliver vist øverst og oftere.

3. Bliver vist øverst ved brug af hashtags

4. Bliver vist øverst ved brug af lokalitet

Køb det her

Instagram Auto Followers

Auto followers er et månedligt abonnement. Du betaler altså en fast lav pris én gang om måneden. På denne måned modtager du følgere hver dag i denne måned.

Når du bestiller, vælger du hvor mange følgere du ønsker at modtage pr. dag. Hvis du ønsker at modtage 20 følgere om dagen vælger du “20” ved bestilling.

Efter bestilling vil du altså modtage 20 følgere hver dag i en måned, altså når måneden er udløbet vil du i alt have modtaget 600 følgere.

Du kan finde vores auto followers lige her

Fordi det smart. Vores Auto Followers produkt er udviklet, på baggrund af at vores kunder ønskede at bestille følgere men de ville gerne have dem leveret lidt efter lidt og på en naturlig måde. Det er hvad dette produkt kan.

Dine følgere leveres hver dag.

Se hvad vi kan tilbyde

Hvad venter du på?