Kurv

💙 Dansk Registreret Virksomhed               ⭐️ 5 Stjerner På Trustpilot

⏳ Hurtig Levering På 0-15 Min.

Spørgsmål & svar

Her på siden finder du de oftest stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål

Ja det er der. Når vores kunder bestiller på vores webshop, går betalingen først igennem vores samarbejdspartner NETS, og dette er en dyr og omstændig process for os.

Derfor tilbyder vi vores kunder, at de kan betale via. bankoverførsel, og dermed opnå en besparelse på 20% af deres køb. Man skal dog som minimum bestille for 149 kr. for at gøre brug af dette tilbud.

Ønsker du at opnå denne rabat? Så send os en email, eller skriv til os i live chatten.

Nej, det er absolut ingen risiko for at din profil bliver lukket eller på andre måder bliver “skadet” ved køb af vores ydelser.

Nej. Der er ingen lov der gør det ulovligt for privatpersoner at købe følgere, likes eller andre af vores ydelser.

JA! Du kan være tryg ved at handle hos os.

  1. Vi er en dansk registreret virksomhed
  2. Vi er certificeret med webshop mærket
  3. Vi er godkendt til Mobilepay
  4. Vi er godkendt af danske betalingsudbydere
  5. Vi er åbne omkring hvem der er bag virksomheden
  6. Vi har et kontor hvor du blot kan komme og besøge os
  7. Vi har kundeservice i live chatten alle hverdage hvor du kan skrive til os

Som udgangspunkt påbegyndes leveringen af din ordre indenfor 15 minutter.

Dette er dog med undtagelse af Instagram Auto Likes, hvor du aktiveres i systemet indenfor 60 minutter.

OBS: Vi forbeholder os retten til at levere indenfor 48 timer, da der yderst sjældent kan ske tekniske fejl.

Bag Mediebooster.dk er den danskejet virksomhed Abs Trading Company ApS, som ligeledes står bag andre store danske webshops. Virksomheden har hovedkontor i Haderslev i Sønderjylland, men driver webhops over hele verden. Du skal være velkommen til at komme og besøge os! 🙂

Du kan læse mere på siden Om os

Vores hjemmeside er krypteret, således at din information er i sikre hænder. Vi benytter os af danske betalingsudbydere samt Mobilepay. Vi videregiver ikke din information til nogen tredjepart. Hos os er du altid 100% sikker og 100% anonym.

Ja! Din profil skal altid være offentlig før vi kan levere din ydelse. Dog kan dog altid gøre den privat igen.

Send os en besked i live chatten eller en email. Vi kan skaffe det meste!

Følgere & likes

Dette er et spørgsmål vi ofte får, og svaret er klart. Pris og kvalitet hænger sammen. Sådan er det også hos os. Bestiller du eks. 1000 følgere, betaler du 0,19 kr. pr. stk. og kvaliteten er også derefter.

Vi mener selv, at vi leverer en RIGTIG god kvalitet til prisen, da vi forsøger at lave følgere der ser ægte ud, og som vil gå i ét med dine andre følgere. Vi oplever også at vores kunderne er rigtig tilfredse med kvaliteten af vores følgere.

Du kan muligvis opleve at du mister op til 10% af det bestilte, men frygt ej!

Vi leverer nemlig altid 15-20% ekstra i alle ordre, således du som kunde altid vil modtage flere end bestilt. Dette fungerer også som en “buffer” i tilfælde af at du skulle miste nogle følgere, så har du stadig modtage en del flere end du mister. Whats not to like 🙂

På nuværende tidspunkt kan vi tilbyde 150 skandinaviske følgere. Prisen for dette produkt er 749 kr.

Prisen på skandinaviske følgere er høj sammenlignet med almindelige følgere. Dette skyldes at vores indkøbspris er høj og vi stort set ikke tjener noget på dette produkt. 

Ja det kan du. Vi tilbyder følgere & likes fra mange lander. Bl.a.

Sverige, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien, England, USA

Herudover tilbyder vi følgere og likes fra de fleste ulande samt de fleste lande i Afrika og mellemøsten (Egypten, Pakistan, Indien, Brasilien, Kenya osv.)

Hvis dine likes eller følgere ikke er kommet, bedes du først tjekke at din profil er offentlig. Tjek herefter at du har indtastet dit brugernavn er korrekt ved køb.

Er disse ting tjekket, og dine følgere eller likes stadig ikke er kommet bedes du kontakte os på email eller i live chatten. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Instagram Auto Likes

Autolikes er en månedligt abonnement. Ved køb af autolikes overvåger vores system din profil, og bemærker hvornår du uploader et nyt billede på Instagram.

5 minutter efter du har uploadet dit billede sender vores system dig automatisk det antal likes du har købt.

Du kan vælge mellem pakker fra 50 til 5000 ekstra likes pr. nye billede

Vores konkurrent Autolikes.dk levere bare likes.

Vi har derimod udviklet et innovativt system. forstået på den måde, at systemet er optimeret til at vise dine billeder under “udforsk” og maksimere den prioriteret og eksponering som Instagrams Algoritme giver dig.

På den måde opnår vores kunder større organisk vækst på deres Instagram profil.

Du kan uploade alle de billeder du ønsker. Sørg dog for ikke at uploade 2 billeder LIGE eft-20er hinanden, da dette kan give kludder i vores system.

Dine likes leveres som udgangspunkt 0-10 minutter efter du har postet et billede. Dette gør vi for at få det til at se så naturligt ud så muligt.
Ønsker du først at få dem leveret senere eller måske før, så send os en besked. Vi tilpasser gerne systemet til dig.

Nej, vi varierer altid antallet af likes vi giver dig, for at få det til at se mest naturligt ud.

Men bare roligt, du får altid mere end det du har bestilt.

Ja! De likes vi sender dig kommer fra ægte og aktive profiler! Disse profiler er optimeret til at øge din eksponering og organisk skabe større vækst.

Der er mange fordele ved Auto Likes, men den primære fordel er at vi “udnytter” Instagrams algoritme til at give din Instagram profil større eksponering. Dette betyder:

1. Din profil vises øverst under udforsk

2. Din profil bliver prioriteret i dine følgeres feed, bliver vist øverst og oftere.

3. Bliver vist øverst ved brug af hashtags

4. Bliver vist øverst ved brug af lokalitet

Instagram Auto Followers

Auto followers er et månedligt abonnement. Du betaler altså en fast lav pris én gang om måneden. På denne måned modtager du følgere hver dag i denne måned.

Når du bestiller, vælger du hvor mange følgere du ønsker at modtage pr. dag. Hvis du derfor ønsker at modtage 20 følgere om dagen vælger du “20” ved bestilling.

Efter bestilling vil du altså modtage 20 følgere hver dag i en måned, altså når måneden er udløbet vil du i alt have modtaget 600 følgere.

Fordi det smart. Vores Auto Followers produkt er udviklet, på baggrund af at vores kunder ønskede at bestille følgere men de ville gerne have dem leveret lidt efter lidt og på en naturlig måde. Det er hvad dette produkt kan.

Dine følgere leveres hver dag.

Se hvad vi kan tilbyde

Hvad venter du på?