Kurv

💙 Dansk Registreret Virksomhed                   ⭐️ 100% Anonymt

⏳ Hurtig Levering På 0-15 Min.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Priser

Hos Mediebooster tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os retten til at ændre i priserne. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Mediebooster modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay. Pengene trækkes fra kundens kort efter ordrebekræftelse er blevet sendt til kundens email da der er tale om et digitalt produkt hvor vores system automatisk levere din ydelse Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Der leveres varer alle ugens dage og levering sker typisk indenfor 5 minutter efter bestilling. Vi tager dog forbehold for at der kan gå op til 72 timer efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal kontakte os inden for ”rimelig tid”

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives ikke nogen fortrydelsesret da der er tale om levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis
udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige
samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin
fortrydelsesret.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Mediebooster. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@mediebooster.dk