Tilbud

TIKTOK FØLGERE

39DKK4.999DKK

HVORDAN KØBER JEG TIKTOK FØLGERE?
Du vælger det antal følgere du kunne tænke dig, skriver dit TikTok brugernavn og gennemfører købet. Vores system starter herefter levering af dine følgere indenfor få minutter. 🚀

HVORFOR SKAL JEG KØBE TIKTOK FØLGERE?
Hvilken profil er du selv mest tilbøjelig til at følge? En TikTok profil med 90 følgere eller en TikTok profil med 1090 følgere? Der er lavet studier på netop dette. Studierne viser at vi er mere tilbøjelige til at følge en profil med 1090 følgere 🚀

HVORFOR SKAL JEG HANDLE HOS JER?
🇩🇰 Danmarks #1 Leverandør
✅ Godkendt til Mobilepay & Viabill
👨🏻‍💻 Dansk kundeservice alle hverdage
⭐️ 4.9/5 Stjerner på Trustpilot.dk
❤️ +5000 Glade danske kunder
🚀 Hurtig levering 0-15 min.

OBS: Dette er et engangskøb (ikke en del af et abonnement)
OBS: Vi tilbyder mængderabat (du sparer penge ved køb af større mængder)

100
100
250
250
500
500
1.000
1.000
2.500
2.500
5.000
5.000
10.000
10.000
25.000
25.000
50.000
50.000
100.000
100.000
Ryd
DKK

 

Gør som mere end +5000 danskere. Tag din profil til nye højder allerede i dag! 🚀

 

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Læs vores Spørgsmål & Svar

Eller send os en besked i live chatten. Vi holder åbent alle hverdage.

Beskrivelse

Hvorfor skal jeg købe TikTok følgere?

Siden TikTok fik sit store gennembrud i 2019, har det været det dominerende medie for særligt børn og teenagere, og i dag har TikTok opnået samme status som SnapChat i den målgruppe. Og med flere end 500 millioner brugere, er der et stort potentiale i TikTok.

TikTok er en populær app, der lader dig optage og dele korte klip, og ligesom på Facebook, har alle en personlig konto på TikTok, som du som influencer kan målrette. Populære brugere på TikTok har tjent millioner ved at promovere deres indhold, og præsentere det for et ungt publikum. Bladt de mest populære er bl.a. D’Amelio-søstrene, som tilsammen har flere end 150 millioner følgere på TikTok. TikTok er således spået til at opnå samme antal brugere som bl.a. Instagram, og du kan komme i gang allerede nu!

Brugere der har stor succes på TikTok kan bryste sig af at have et enormt bredt reach, da TikTok belønner dig som bruger, når du får mange følgere, og dit indhold bliver vist frem for andre relevante brugere. Popularitet og følgere på TikTok er altså altafgørende, for at få succes på det sociale medie.  Hvis din TikTok konto mangler engagement eller aktivitet, vil du ikke blive promoveret, og du kan gå glip af tabte indtægter

Hvordan kan jeg benytte min TikTok konto til at booste min forretning?

TikTok er kendt for at promovere indhold til særligt teenager-segmentet. Ved hjælp af korte videor, kan man på relativt kort tid opnå mange visninger, og sætte sit produkt foran tusindvis at potentielle kunder.

Arbejder du eks. som influencer inden for fitness, er det oplagt at dele korte videoklip af netop fitness, da TikTok automatisk segmenterer dit indhold, og viser dem frem for brugere der er interesseret i fitness. Det giver dig en højere konvertering, da du reklamerer for relevante brugere, og når brugerne liker og deler videoen, spredes den endnu længere ud i systemet.

Sælger du fysiske produkter, har du mulighed for at lave korte demoer af produkterne, og på den måde fange brugernes interesse.

 

Risikerer jeg at blive udelukket fra TikTok ved at bruge Mediebooster?

Nej, TikTok tillader at du benytter dig af services til at booste din profil, og du kan derfor ikke blive bandlyst fra TikTok.

Mediebooster sikrer at du får unikke følgere tilknyttet til din konto, og din konto vil derfor fremstå som unik over for andre brugere.

 

Hvorfor skal jeg vælge Mediebooster.dk?

Hos Mediebooster er vi stolte af at levere et produkt i verdensklasse, og vi garanterer at de likes du modtager er ægte brugere, som kan skabe noget værdi for din profil.

Vi samarbejder med forretninger og influencere på tværs af forskellige platforme, og vi har en god og solid erfaring, som kan komme dig til gode.

Herudover kan vi tilbyde dig:

  • Vi er en dansk registreret virksomhed
  • 5/5 Stjerner på Trustpilot.dk
  • Godkendt til at tage imod Mobilepay
  • 100% Diskret, sikkert & anonymt
  • Vi er en certificerede webshop
  • Vores live chat holder åbent alle hverdage fra 09 – 12 (og typisk længere)
  • Vi leverer din ydelse indenfor 15 minutter

 

 

 

 

 

Yderligere information

VÆLG ANTAL:

, , , , , , , , , , , ,