Tilbud

TIKTOK FØLGERE

39DKK3.999DKK

HVORFOR SKAL JEG KØBE TIKTOK FØLGERE?
Hvilken profil er du selv mest tilbøjelig til at følge? En TikTok profil med 90 følgere eller en TikTok profil med 1090 følgere? Der er lavet studier på netop dette. Studierne viser at vi er mere tilbøjelige til at følge en profil med 1090 følgere. Du vil derfor opleve en stigning i antallet af nye organiske følgere ved at benytte dig af dette produkt 🚀

HVORDAN KØBER JEG TIKTOK FØLGERE?
Du vælger det antal følgere du kunne tænke dig, skriver dit TikTok brugernavn og gennemfører købet. Vores system starter herefter levering af dine følgere indenfor få minutter!

HVORFOR SKAL JEG HANDLE HOS JER?
🇩🇰 Danmarks #1 Leverandør
✅ Godkendt til Mobilepay & Viabill
👨🏻‍💻 Dansk kundeservice alle hverdage
⭐️ 4.9/5 Stjerner på Trustpilot.dk
❤️ +8500 Glade danske kunder
🚀 Hurtig levering 0-15 min.

OBS: Dette er et engangskøb (ikke en del af et abonnement)
OBS: Vi tilbyder mængderabat (du sparer penge ved køb af større mængder)

OBS: Dit brugernavn på TikTok vises med @ lige under dit profilbillede når du er inde på din profilside. Inkluder ikke @ når du indsætter brugernavnet  i feltet nedenfor og husk din profil skal være offentlig (er den medmindre du aktivt har gjort den privat).

100
100
250
250
500
500
1.000
1.000
2.500
2.500
5.000
5.000
10.000
10.000
25.000
25.000
50.000
50.000
Ryd
DKK

 

Gør som mere end +8.500 danskere. Tag din profil til nye højder allerede i dag! 🚀

 

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Læs vores Spørgsmål & Svar

Eller send os en besked i livechatten. Vi holder åbent alle hverdage fra 09.00-16.00.

Beskrivelse

Hvorfor skal jeg købe TikTok følgere?

Siden TikTok fik sit store gennembrud har det været det dominerende medie for særligt de unge. TikTok har med rekordfart opnået over 1 milliard brugere, og er det hurtigst voksende sociale medie nogensinde. Af den grund er der åbenlyst et stort potentiale i TikTok.

TikTok er en populær app der lader dig optage og dele videoer. Ligesom på Facebook/Instagram, har alle en personlig konto hvor man kan skabe sit eget image. Populære brugere på TikTok har tjent millioner ved at promovere deres indhold, og præsentere det for et relativt ungt publikum.

Brugere der har stor succes på TikTok kan bryste sig af at have et enormt reach, da TikTok belønner dig som bruger, når du får mange følgere, og viser dit indhold for endnu flere brugere. Popularitet og følgere på TikTok er altså altafgørende, for at få succes på det sociale medie.  Hvis din TikTok konto mangler engagement eller aktivitet, vil du ikke blive promoveret, og det vil være svært for dig at vokse din profil organisk. Det er med udgangspunkt i netop dette, at TikTok følgere fra Mediebooster er så populært et værktøj til at få mere aktivitet på sin TikTok.

Hvordan kan jeg benytte min TikTok konto til at booste min forretning?

TikTok er kendt for at promovere indhold til særligt unge-under-30 segmentet. Ved hjælp af korte videoer, kan man på relativt kort tid opnå mange visninger, og sætte sit produkt foran tusindvis at potentielle kunder.

Arbejder du f.eks. inden for fitness, er det oplagt at dele korte videoklip af netop fitness, da TikTok automatisk segmenterer dit indhold, og viser dem frem for brugere der er interesseret i fitness. Det samme gælder hvilken som helst anden branche. Det giver dig en højere konvertering, da du reklamerer for relevante brugere, og når brugerne liker og deler videoen, spredes den endnu længere ud i systemet.

Sælger du fysiske produkter, har du mulighed for at lave korte demoer af produkterne, og på den måde fange brugernes interesse.

 

Risikerer jeg at blive udelukket fra TikTok ved at bruge Mediebooster?

Nej, det er naturligvis 100% lovligt at købe TikTok følgere og du kan aldrig nogensinde blive bandlyst fra TikTok.

Mediebooster sikrer at du får unikke følgere tilknyttet til din konto, og din konto vil derfor fremstå som unik over for andre brugere.

 

Hvorfor skal jeg vælge Mediebooster.dk?

Hos Mediebooster er vi stolte af at levere et produkt i verdensklasse, og vi garanterer at de likes du modtager er brugere, som kan skabe noget værdi for din profil.

Vi samarbejder med forretninger og influencere på tværs af forskellige platforme, og har en kæmpe erfaring i bagagen som kun kommer dig til gode.

Herudover kan vi tilbyde dig:

  • Vi er en dansk registreret virksomhed
  • 4,7/5 Stjerner på Trustpilot.dk
  • Godkendt til at tage imod Mobilepay
  • 100% Diskret, sikkert & anonymt
  • Vi er en certificerede webshop
  • Vores live chat holder åbent alle hverdage fra 09 – 16 (og typisk længere)
  • Vi starter med at levere din ydelse inden for 15 minutter

 

Yderligere information

VÆLG ANTAL:

, , , , , , , , , , , ,