Tilbud

TIKTOK LIKES

29DKK1.249DKK

HVORDAN KØBER JEG TIKTOK LIKES?
Først vælger du hvor mange likes du ønsker at modtage på et TikTok video og herefter indsætter du linket til videoen og gennemfører købet. Vores system starter herefter levering indenfor få minutter. Vores likes er ægte og forsvinder ikke igen, når du har dem. 🚀

HVORFOR SKAL JEG KØBE TIKTOK LIKES?
Med TikTok likes øger du din eksponering på TikTok. TikTok algoritme prioritere video og viser den til brugere der kunne have en interesse i den.

HVORFOR SKAL JEG HANDLE HOS JER?
🇩🇰 Danmarks #1 Leverandør
✅ Godkendt til Mobilepay & Viabill
👨🏻‍💻 Dansk kundeservice alle hverdage
⭐️ 4.7/5 Stjerner på Trustpilot.dk
❤️ +5000 Glade danske kunder
🚀 Hurtig levering 0-15 min.

OBS: Dette er et engangskøb (ikke en del af et abonnement)
OBS: Vi tilbyder mængderabat (du sparer penge ved køb af større mængder)

Sådan finder du et link fra en video på TikTok: Gå ind på den video du ønsker at få likes til -> Klik på de tre prikker -> Klik på kopier link til venstre -> Indsæt dette i feltet nedenfor. Er du på computer skal du tage det link der står i søgefeltet når du er inde på videoen der skal have likes.

100
100
250
250
500
500
1.000
1.000
2.500
2.500
5.000
5.000
10.000
10.000
25.000
25.000
Ryd
DKK

 

Gør som mere end +5000 danskere. Tag din profil til nye højder allerede i dag! 🚀

 

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Læs vores Spørgsmål & Svar

Eller send os en besked i live chatten. Vi holder åbent alle hverdage.

Beskrivelse

Hvorfor skal jeg købe TikTok likes?

TikTok er et socialt medie, der er baseret på at optage og dele korte videoklip. På mange måder fungerer TikTok præcis ligesom Facebook og Instagram, og ligesom på alle andre medier, er det nødvendigt at have en populær profil på TikTok, for at nå ud til flere unikke brugere.

TikTok likes bliver knyttet til det specifikke indhold, som du gerne vil promovere, og du har via Mediebooster.dk mulighed for at købe op til 2500 likes ad gangen.

Når du får mange likes på dit indhold på TikTok, vil du påvirke TikToks algoritme, som skubber dit indhold ud på forsiden, hvor det vil blive præsenteret for mange flere brugere. På den måde kan du bruge TikTok til at promovere indhold, produkter eller noget helt andet.

TikTok har med flere end 500 millioner brugere et stort potentiale, og app’en vokser med en fart, der snart gør at den er på størrelse med Instagram. TikTok er stadig i udvikling, og du kan være med, inden app’en bliver mainstream og bliver spredt ud til den brede befolkning. Ved at kombinere indhold på TikTok med en effektiv annoncerings-strategi, kan du hurtigt placere dit indhold foran mange mennesker – fortrinsvis unge og teenagere.

Hvordan kan jeg benytte min TikTok konto til at booste min forretning?

TikTok er kendt for at promovere indhold til særligt teenager-segmentet. Ved hjælp af korte videor, kan man på relativt kort tid opnå mange visninger, og sætte sit produkt foran tusindvis at potentielle kunder.

Arbejder du eks. som influencer inden for fitness, er det oplagt at dele korte videoklip af netop fitness, da TikTok automatisk segmenterer dit indhold, og viser dem frem for brugere der er interesseret i fitness. Det giver dig en højere konvertering, da du reklamerer for relevante brugere, og når brugerne liker og deler videoen, spredes den endnu længere ud i systemet.

Sælger du fysiske produkter, har du mulighed for at lave korte demoer af produkterne, og på den måde fange brugernes interesse.

 

Yderligere information

VÆLG ANTAL:

, , , , , , , , , , , ,