Tilbud

TIKTOK VISNINGER

39DKK899DKK

HVORDAN KØBER JEG TIKTOK VISNINGER?
Først vælger du hvor mange visninger du ønsker at modtage på din TikTok video, indsætter linket til videoen og gennemfører købet. Vores system starter herefter levering indenfor få minutter. Vores visninger er ægte og forsvinder ikke igen, når du har dem. 🚀

HVORFOR SKAL JEG KØBE TIKTOK VISNINGER?
Med TikTok visninger øger du din eksponering på TikTok. TikTok algoritme prioritere dine videoer og viser dem til interesserede brugere

HVORFOR SKAL JEG HANDLE HOS JER?
🇩🇰 Danmarks #1 Leverandør
✅ Godkendt af Nets, Mobilepay & Viabill
👨🏻‍💻 Dansk kundeservice alle hverdage
⭐️ 4.9/5 Stjerner på Trustpilot.dk
❤️ +5000 Glade danske kunder
🚀 Hurtig levering 0-15 min.

OBS: Dette er et engangskøb (ikke en del af et abonnement)
OBS: Vi tilbyder mængderabat (du sparer penge ved køb af større mængder)

Sådan finder du et link fra en video på TikTok: Gå ind på den video du ønsker at få visninger til -> Klik på de tre prikker -> Klik på kopier link til venstre -> Indsæt dette i feltet nedenfor. Er du på computer skal du tage det link der står i søgefeltet når du er inde på videoen.

1.000
1.000
2.500
2.500
5.000
5.000
10.000
10.000
25.000
25.000
50.000
50.000
100.000
100.000
250.000
250.000
500.000
500.000
Ryd
DKK

 

Gør som mere end +5000 danskere. Tag din profil til nye højder allerede i dag! 🚀

 

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Læs vores Spørgsmål & Svar

Eller send os en besked i live chatten. Vi holder åbent alle hverdage.

Beskrivelse

Har jeg brug for TikTok visninger?

TikTok er et socialt medie, der på mange måder minder om Snapchat og Instagram, og med flere end 500 millioner brugere, er TikTok efterhånden lige så udbredt som de førnævnte sociale medier. TikTok baserer sig på deling af korte videoklip, som kan ses af brugere fra hele verden. Har man et produkt eller en service, som man vil promovere, kan man således placere den foran et stort og ungt publikum.

Mediebooster er Danmarks førende leverandør af likes, followers og views inden for sociale medier, og med os som partner, kan du trække din forretning op på nye højder.

Mediebooster tilbyder 9 forskellige pakker til views på TikTok, hvor du kan købe fra 1.000 til 250.000 views, og lynhurtigt opnå en stor internaktion på dit inhold.

Har du ambitioner, om at vækse din forretning via TikTok, har du brug for at skabe indhold som bliver liket, delt og set af brugere. Med Mediebooster’s pakke kan vi booste dit indhold, så du påvirker TikTok’s algoritme, til at promovere dit indhold for nye og unikke brugere. Brugere, som i sidste ende kan ende som kunder i din forretning.

Uanset om du driver en webshop, er influencer eller noget helt tredje, vil du opnå en større popularitet og interaktion, når du vælger at bruge Mediebooster som din samarbejdspartner.

Kan jeg booste min forretning med TikTok views?

Det korte svar er; JA!

TikTok er siden 2017 blevet voldsomt populær, særligt blandt teenagere og unge. TikTok er, på trods af sin lave alder, allerede bredt funderet i de fleste unge menneskers dagligdag, og du har mulighed for at placere dit indhold foran flere end 500 millioner brugere.

Arbejder du som influencer, vil du hurtigt kunne skabe en profil, som er både attraktiv og populær. Det tiltrækker nye og unikke brugere, som igen kan booste din forretning.

I dag omsætter influencere på TikTok for mange millioner, fordi de kan skabe en meget personlig og relaterbar kontakt til brugerne. Ved eks. at demonstrere produkter eller serviceydelser, kan du hurtigt skabe en solid platform, hvor flere tusinde nye og unikke brugere ser med.

 

 

Yderligere information

VÆLG ANTAL:

, , , , , , , , , , , ,