Tilbud

TIKTOK VISNINGER

39,00DKK899,00DKK

HVORFOR SKAL JEG KØBE TIKTOK VISNINGER?
Med TikTok visninger øger du din eksponering på TikTok. TikTok algoritme prioritere dine videoer og viser dem til interesserede brugere. Jo flere visninger – jo nemmere er det at få nye visninger.

HVORDAN KØBER JEG TIKTOK VISNINGER?
Først vælger du hvor mange visninger du ønsker at modtage på din TikTok video, indsætter linket til videoen og gennemfører købet. Vores system starter herefter levering indenfor få minutter. Vores visninger er ægte og forsvinder ikke igen, når du har dem 🚀

HVORFOR SKAL JEG HANDLE HOS JER?
🇩🇰 Danmarks #1 Leverandør
✅ Godkendt af Nets, Mobilepay & Viabill
👨🏻‍💻 Dansk kundeservice alle hverdage
⭐️ 4.9/5 Stjerner på Trustpilot.dk
❤️ +8500 Glade danske kunder
🚀 Hurtig levering 0-15 min.

OBS: Dette er et engangskøb (ikke en del af et abonnement)
OBS: Vi tilbyder mængderabat (du sparer penge ved køb af større mængder)

Sådan finder du et link fra en video på TikTok: Gå ind på den video du ønsker at få visninger til -> Klik på de tre prikker -> Klik på kopier link til venstre -> Indsæt dette i feltet nedenfor. Er du på computer skal du tage det link der står i søgefeltet når du er inde på videoen.

DKK

 

Gør som mere end +8.500 danskere. Tag din profil til nye højder allerede i dag! 🚀

 

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Læs vores Spørgsmål & Svar

Eller send os en besked i livechatten. Vi holder åbent alle hverdage fra 09.00-16.00.

Har jeg brug for TikTok visninger?

TikTok er et socialt medie, der på mange måder minder om Instagram, og med flere end 1 milliard brugere, er TikTok efterhånden lige så udbredt som førstnævnte. TikTok baserer sig på deling af korte videoklip, som kan ses af brugere fra hele verden. Har man et produkt eller en service, som man vil promovere, kan man således placere den foran et stort publikum.

Grunden til TikTok visninger er så effektivt et værktøj, er at visninger avler flere visninger. Jo flere du har – jo nemmere er det at få nye organiske visninger.

Mediebooster er Danmarks førende leverandør af likes, followers og views inden for sociale medier, og med os som partner, kan du trække din forretning, eller blot profil, op på nye højder. Mediebooster tilbyder forskellige pakker til views på TikTok, hvor du kan købe alt fra 1.000 til 500.000 views, og lynhurtigt opnå stor interaktion på dit indhold.

Har du ambitioner, om at vækste din forretning via TikTok, har du brug for at skabe indhold som bliver liket, delt og set af brugere. Med Medieboosters pakker kan vi booste dit indhold, så du påvirker TikTok’s algoritme, til at promovere dit indhold for nye og unikke brugere. Brugere, som i sidste ende kan ende som kunder i din forretning.

Uanset om du driver en webshop, er influencer eller blot en helt almindelig profil, vil du opnå en større popularitet og interaktion, når du benytter dig af at købe Medieboosters TikTok views.

Kan jeg booste min forretning med TikTok views?

Det korte svar er; JA!

TikTok er siden 2017 blevet ekstremt populært, særligt blandt teenagere og unge. Dog ser vi i stigende grad den ældre generation rykke ind på TikTok lige nu, og den ekstreme hype omkring mediet gør det til en unik platform at vokse på.

Arbejder du som influencer, vil du hurtigt kunne skabe en profil, som er både attraktiv og populær. Det tiltrækker nye og unikke brugere, som igen kan booste din forretning.

I dag omsætter influencere på TikTok for mange millioner, fordi de kan skabe en meget personlig og relaterbar kontakt til brugerne. Ved eks. at demonstrere produkter eller serviceydelser, kan du hurtigt skabe en solid platform, hvor flere tusinde nye og unikke brugere ser med.

Start din rejse med TikTok views og modtag dem inden for 0-15 minutter!

 

 

Yderligere information

VÆLG ANTAL:

, , , , , , , , , , , ,