Tilbud

TWITTER FØLGERE

79DKK1.499DKK

HVORFOR SKAL JEG KØBE TWITTER FØLGERE?
Hvilken profil er du selv mest tilbøjelig til at følge? En Twitter profil med 90 følgere eller en Twitter profil med 1090 følgere? Der er lavet studier på netop dette. Studierne viser at vi er mere tilbøjelige til at følge en profil med 1090 følgere 🚀

HVORDAN KØBER JEG FØLGERE PÅ TWITTER?
Du vælger det antal følgere du kunne tænke dig, skriver dit Twitter brugernavn og gennemfører købet. Vores system starter herefter levering af dine følgere indenfor få minutter. 🚀

HVORFOR SKAL JEG HANDLE HOS JER?
🇩🇰 Dansk registreret virksomhed
⭐️ 5/5 Stjerner på Trustpilot.dk
✅ Godkendt til Mobilepay
🔒 100% Sikkert & Anonymt
❤️ Certificeret webshop
👨🏻‍💻 Live chat alle hverdage 09-17
🚀 Levering 0-15 min.

OBS: Dette er et engangskøb, og er ikke en del af et abonnement.
OBS: Vi tilbyder mængderabat, dvs. du sparer penge ved køb af større mængder.

100
100
250
250
500
500
1.000
1.000
2.500
2.500
5.000
5.000
10.000
10.000
Ryd
DKK

 

Gør som mere end +5000 danskere. Tag din profil til nye højder allerede i dag! 🚀

 

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Læs vores Spørgsmål & Svar

Eller send os en besked i live chatten. Vi holder åbent alle hverdage.

Beskrivelse

Køb Twitter følgere

📈 OPNÅ SOCIAL PROOF: Jo flere Twitter followers du har, jo flere vil du også få. Dette er psykologien bag social proof. Hvad er du selv mest tilbøjelig til at follow? En profil med 234 followers, eller en side med 2.234 followers? For langt de fleste, vil svaret være 2.234. Et køb af Twitter followers til typisk medføre flere følgere på grund af social proof effekten.

 

👨🏼‍🎓 OPNÅ STØRRE TROVÆRDIGHED: Twitter followers er en måde for Twitter’s brugere at sige “go” for en profil. Derfor vil en side med mange followers naturligvis udstråle mere popularitet end en Twitter profil med 10 followers.

 

🚀 OPNÅ STØRRE EKSPONERING: På Twitter er followers et udtryk for, at andre siger “go” for din profil og at det indhold du lægger op er relevant. Det ved Twitter’s algoritme. Af den grund vil Twitter give dig mere eksponering og vise din side og dine opslag til flere personer.

 

⏳  30 MINUTTERS LEVERING: Lige så snart vi modtager din ordre, vil vores system starte leveringen. Dette betyder at vi påbegynder 99% af alle ordre indenfor én halv time!

 

💰 DU SPARE TID & PENGE: Markedsføring på sociale medier er utroligt dyrt og samtidig kræver det meget tid. Hvis man samtidig ikke har en profil der udstråler troværdighed og giver social proof kan det være endnu sværere at bryde igennem med online markedsføring. Kickstart din forretning med mediebooster!

 

✅  DU LØBER INGEN RISIKO: Det er på ingen måde muligt at få lukket sin konto på sociale medier ved at købe vores ydelser. På den måde, kunne vi blot sende en ydelse til en konto, hvis vi ønskede at få den lukket, og det kan naturligvis ikke lade sig gøre.

 

🚫 ANONYMITET ER VORES PRIORITET: Vi deler ikke dine oplysninger med nogen og har krypteret vores system, således det ikke er muligt at fremskaffe de oplysninger vi ligger inde med.

 

🇩🇰 VI ER 100% DANSKE: Mediebooster.dk er 100% danskejet og tilbyder kun dansk kundeservice, både telefonisk, på email og over vores live chat.

 

Yderligere information

VÆLG ANTAL:

, , , , , , , , , , , ,